Om Danderyds Barnvaktsbyrå

 

Saltsjöbadens Barnvaktsbyrå grundades 2014 av Hanne Brodin och nu har nu expanderat runt om i Stockholm och nu finns vi även i Danderyd. 

 

Danderyds Barnvaktsbyrå är ett litet exklusivt företag som jobbar starkt med att sina kunder och anställda ska känna sig trygga och nöjda.  

 

Byrån drivs av mig, Hanne. Jag är uppvuxen i Saltsjöbaden med mina två yngre bröder och har jobbat som barnflicka i flera år hos olika familjer.  Idag driver jag Saltsjöbaden, Lidingö och Östermalm, Bromma och Danderyds Barnvaktsbyrå samt arbetar som barnflicka. Anledningen till att vi valt att ha flera olika byråer istället för att gå under en och samma är för att vi vill skapa en familjär känsla hos våra barnvakter och familjer. Vi märker att fler barnvakter väljer att söka sig till den lokala barnvaktsförmedlaren istället för de stora företagen och detta gör att vi hittar de bästa barnvakterna som bor i samma områden som våra familjer. Självklart har ni även möjlighet att hjälpa er om ni bor på annan ort också. Dock hjälper vi endast familjer i Stockholm i nuläget. Vi tycker att det är viktigt att vi får träffa våra barnvakter i person och har därför inga arbetsintervjuer via Skype eller telefon.

Vi ska ta hand om det värdefullaste som finns och vi tycker det är viktigt att vi skapar personliga relationer till våra kunder och barnvakter och är ytterst noggranna med vilka barnvakter vi anställer. 

 

Många familjer behöver hjälp med att hämta sina barn och sysslor i hemmet så som läxor och matlagning. Jag vill göra vardagen enklare och roligare för er. Vi erbjuder duktiga, kärleksfulla och entusiastiska barnvakter som är utbildade i Hjärt- och lungräddning och som älskar att umgås med barn. Vi vill att våra kunder ska känna sig trygga i våra händer och att era barn ska trivas med oss när er egen tid inte räcker till. 

 

Vi kan nu stolt säga att vi har hjälpt över 150 familjer med att få ihop livspusslet och har valt att expandera ytterligare. 

 

Varmt välkommen till en personlig barnvaktsförmedlare i Stockholm! 

Kram Hanne

 

Vad våra kunder tycker om oss

Fantastiskt snabb och bra service och vi uppskattar verkligen att Hanne alltid funnits tillgänglig, kvällstid och helger när vi behövt en barnvakt med kort framförhållning. 

Rekommenderar verkligen denna byrå! 

Vi har fått en jättebra barnvakt via Saltsjöbadens Barnvaktsbyrå och vi är väldigt nöjda med Hanne och byrån. Vi upplever också att barnvaktens och byråns samarbete fungerar väldigt bra. Stort tack för hjälpen!

Superstort TACK för en bra barnvakt som ni förmedlat till oss!!

Lämna gärna en kommentar

Vi publicerar inga namn eller adresser